PRODAJA VOZILA IZ UVOZA POGLEDAJ PONUDU

 

VW zagolicao maštu fanova najavom krosover kupea

Seriju elektricnih konceptnih vozila pod oznakom ID, Volkswagen nastavlja krosover kupeom na struju, koji ce premijeru imati na sajmu u Šangaju. Najavljujuci novi ID koncept, VW je objavio "tizer" fotografiju na kome se vidi detalj zadnjeg dela vozila, sa LED stop svetlima.

Volkswagen planira da kupcima od 2020. godine ponudi elektricne modele koji ce se od konvencionalnih automobila ovog proizvodjaca izdvajati i po avangardnom dizajnu. 

Uvid u to kako bi trebalo da izgledaju VW modeli na struju, mogli smo da vidimo 2016, kada je na auto-salonu u Parizu predstavljen ID koncept kompaktnog hecbeka. 

Pocetkom 2017. godine, na sajmu u Detroitu prikazan je ID Buzz, koncept mini-van automobila sa retro elementima, koji podseca na nekadašnji Kombi Typ 2.

Serija ID konceptnih vozila nastavice se novim automobilom koji kombinuje elemente krosovera i kupea, po ugledu na modele kao što su BMW X6 ili Mercedes GLE Coupe. 

Kao i dosadašnja dva koncepta, i ovaj ce imati pogon na struju, ali i neku vrstu auto-pilota, koji koristi lasere, radar, ultrazvucne senzore i kamere, kako bi omogucio autonomno upravljanje vozilom bez pomoci vozaca.

Izvor: B92

 

USLUGA TRANSPORTA I CARINJENJA VOZILA IZ INOSTRANSTVA